Wie zijn wij.

Het bestuur is samengesteld uit de volgende personen: Regina Kouprie, Daan Schouten, Talea van der Heijden, Inger Schram en H. de Vries

 

Regina Kouprie: penningmeester.

Ik ben herder en mede initiatiefnemer van de Kennemer Schaapskudde. Ik draag ieder schaap een warm hart toe en ik ken ze door en door. Mijn moto: herder ben je... als de dieren veilig bij je zijn, dag en nacht, altijd en dit wil ik graag uit dragen.   

 

Daan Schouten: bestuurslid.

Ik zal altijd goed voor de dieren zorgen waar ik de verantwoording voor draag. Van kleins af aan trek ik met Regina en de schapen op. Wat ik zie kan ik maken, ja dat heb ik van mijn vader. Graag hou ik mij bezig met de onderhouds- en praktische taken die te maken hebben met de schapen.  

 

Talea van der Heijden: bestuurslid, notulist.

Ik heb een groot hart voor dieren waarbij hun welzijn ten alle tijden voorop staat. Ook was ik vele jaren betrokken bij de Kennemer Schaapskudde. Ik heb mij d.m.v..opleiding gespecialiseerd in het af lammeren. Vele schapen die nu groot en volwassen zijn ken ik vanaf hun geboorte.

 

Inger Schram: secretaris.

Ik ben al vele jaren actief in de schapen-en honden wereld. Mijn hart ligt bij het werken met mijn bordercollies. Ook was ik vele jaren bij de Kennemer Schaapskudde actief. Ik vond het leuk om kinderen over honden en schapen te enthousiasmeren tijdens activiteiten en excursies die met de schaapskudde plaats vonden.  

 

H.de Vries: voorzitter.

 Ik voel een grote betrokkenheid om je als mens verantwoordelijk te voelen voor het welzijn van dieren. 

 

Het Bloemendaalse Bos met de kudde bezongen door Ton Hoenderdos.

Het Bloemendaalse Bos - YouTube